TERUGKIJKEN: Persconferentie nieuwe coronamaatregelen; horeca sluit, mondkapjes verplicht

Het kabinet maakt op een persconferentie nieuwe, strengere coronamaatregelen bekend. Die gaan woensdagavond om 22.00 uur in.
Lees meer via ons liveblog: nos.nl/liveblog/2352105.

Meer video's? Abonneer je op ons kanaal! nlcameras.info
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Hier vind je iedere twee weken op donderdag een video waarin Winfried Baijens Achter de headlines gaat en in de verhalen duikt van mensen die voorbijflitsen in het nieuws. Je vindt hier ook de Bevrijdingsjournaals waarin we je laten zien wat er 75 jaar geleden gebeurde met de techniek van nu. En via onze livestreams brengen we je op de hoogte van grote nieuwsgebeurtenissen .
Vind je onze video’s leuk? Abonneer je dan op ons kanaal: nlcameras.info
► VRAGEN/TIPS/IDEEËN? We horen graag wat jij van onze video’s vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: youtube_reacties@nos.nl.
► OVER NOS: Wij zijn als publieke omroep verantwoordelijk voor een brede nieuwsvoorziening die betrouwbaar is en onafhankelijk. Je vindt ons op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, NLcameras, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.
► VOLG ONS HIER:
www.nos.nl | Instagram: nos | Twitter: NOS | Facebook: nos/
Download NOS voor iOS: apple.co/1JObNaK
Download NOS voor Android: bit.ly/2d4GJN7

Reacties 

 1. Driss Artist

  Driss Artist

  6 dagen geleden

  Ik ga niet eens kijken , verzet je tegen de staatsgreep van deze misdadigers , we hebben hier een grondwet en in europa de rechten van de mens, deze here zijn afgetreden en treden nu buiten de wet

 2. Sabrina Butler

  Sabrina Butler

  7 dagen geleden

  The abrupt beauty tinctorially turn because lightning clearly point during a uninterested exclamation. blue-eyed, cloudy dish

 3. Critical Productions

  Critical Productions

  27 dagen geleden

  Wuhan, Wuhan, did it better than you can. R.I.P. Joep Lange. Change the definitions of Technocracy and McCarthyism back to how they were in 2019 please.

 4. Chergio Wiebers

  Chergio Wiebers

  28 dagen geleden

  He rutte ik zou die rechter een pak slaag geven die heeft mijn vader in beslach genomen ik wach al twee jaar en hij is er nog nie dus die rechter gaar mijn vader heel snel trug zien

 5. Richard Den Haag

  Richard Den Haag

  Maand geleden

  Ze hebben inmiddels de chatfunctie bij nieuwe live-streams van deze psychopaten maar uitgezet. Deze mensen zijn om te kotsen. Ze komen echt allemaal voor een volkstribunaal en ze gaan echt volgens oorlogsrecht vervolgd worden. Wat mij betreft krijgen Rutte en De Jonge de doodstraf. Dat zou ZEER TERECHT zijn. Het zijn de grootste misdadigers uit de Nederlandse geschiedenis!

 6. M L

  M L

  Maand geleden

  Propaganda Het MKB moet kapot voor The Great Resetten Op naar DDR Nederland

 7. jeet kune do student limitation

  jeet kune do student limitation

  Maand geleden

  Wel allemaal zo pietluttig doen maar pcr test boeit niet hè .

 8. jeet kune do student limitation

  jeet kune do student limitation

  Maand geleden

  Wel leuk dat jullie je vasthouden aan een nep test waardoor je al die hoge besmettings cijfers krijgt , en daar baseren jullie alle maatregelen op . Het is duidelijk dat jullie het zelf weten maar die geld boom is belangrijker voor jullie . Vergeet niet dat voor de burger geld niet meer belangrijk is maar onze levens wel . Achter een maand valt het doek en zullen jullie berecht worden. Het gevaar voor Rutten en de jong is als mensen zeker weten dat ze bedondert worden . Hoeveel mensen levens hebben jullie nu verwoest ? Hebben jullie zelf geen kinderen of familie ? Als jullie niet willen begrijpen dat de pcr test een nep pandemie veroorzaakt heeft zijn jullie medeplichtig en dan ook nog denken te vaccineren als het doek valt kunnen jullie je nergens meer laten zien. Bewust vasthouden aan een nep test jullie regeren het land niet jullie regeren Amerika of eerder buigen voor Amerika . Vergeet ook niet dat jullie meegedaan hebben aan Irak en Afghanistan zonder bewijzen onschuldige burgers vermoorden daar zijn jullie ook medeplichtig aan .

 9. Roos

  Roos

  Maand geleden

  Krijgen we haast heren? Mevr Koopmans heeft al gezongen. Iets met een stokje in de neus

 10. c vb

  c vb

  2 maanden geleden

  NOS=VIRUS

 11. Klaas Post

  Klaas Post

  2 maanden geleden

  Geen nieuws op de nos gezien van de demonstraties in het buitenland

 12. A V

  A V

  2 maanden geleden

  Iedereen met een werkend waarnemingsvermogen, heeft inmiddels gezien dat de wereldwijde corona-campagne niets met volksgezondheid te maken heeft. Wat is dan WEL de bedoeling? WAAROM deze wereldwijde campagne? Met welk doel? Het doel is totale herinrichting van de wereld. Gebruik makend van beschikbare technologie. Stap voor stap: 1- Het vernietigen van alle bestaande sociale en economische structuren 2- De gehele mensheid daarmee in totale schaarste en ontreddering brengen 3- Vervolgens introduceren van centrale/digitale rantsoenering (op absoluut bestaansminimum). Van leven naar overleven. Het systeem bepaalt wie overleeft en wie niet 4- Het massaal uitdunnen en verzwakken van de wereldpopulatie via vaccins en verhongering 5- Het installeren van de digitale dictatuur. Voor ieder individueel gedrag/consumptie is digitale toestemming/toegang vereist 6- Totale digitale surveillance, op individueel niveau. Uitsluiting als bestraffingsmethode. Ongewenst gedrag? Geen toegang tot levensbehoeften! Ongehoorzaamheid = Sterven 7- Overbodig maken van handhaving door politie en justitie. Het digitale systeem is bepalend. Nee is nee. Met een computersysteem valt niet te discussiëren 8- Het centrale digitale systeem bestuurt alle mensen. Privileges voor gehoorzame mensen. Uitsluiting voor ongehoorzame 9- De bestuurders zijn anoniem, en bevinden zich aan de andere zijde van de digitale muur. De wereld wordt door hen digitaal geregeerd vanaf één plek. Één wereldregering dus 10- Alle mensen op de wereld, worden vanaf één centrale plek bestuurd. Zonder de mogelijkheid zich daaraan te onttrekken of er effectief bezwaar tegen te maken 11- Afschaffen van geld, en vervangen door toegekende of afgenomen privilegepunten op basis van gewenst/ongewenst gedrag 12- Totale centrale controle van ieder individu op de wereld. De eigenaren van het systeem bepalen via de technologie hoe en waar iedereen woont, welk werk hij/zij doet, wat hij/zij buiten het werk doet, wat hij/zij consumeert en wanneer, en wat hem/haar is toegestaan. En wat niet. Om dit mogelijk te maken, moet de samenleving eerst worden vernietigd. Wie een nieuw gebouw wil neerzetten, moet het bestaande immers eerst slopen. De corona-campagne is de start van de sloop. De maatregelen zullen de gewenste ineenstorting veroorzaken. De ineenstorting zal een ongekende humanitaire ramp veroorzaken. De humanitaire ramp zal het nieuwe systeem “rechtvaardigen”. Alleen onze massale weigering mee te gaan met de maatregelen, kan dit scenario voorkomen. Het goede nieuws is, dat we daartoe op ieder moment kunnen besluiten. Het eindresultaat wordt dus door ons bepaald.

 13. N.

  N.

  2 maanden geleden

  NOS = PROPAGANDA

 14. Smile Always

  Smile Always

  2 maanden geleden

  Leuk verhaal, gaan we niks mee doen 👍

 15. Richard Jansen

  Richard Jansen

  2 maanden geleden

  Allemaal oprutte Landverraders

 16. asioe kiou

  asioe kiou

  2 maanden geleden

  nee man omdat de coffeeshop eerder dicht gaat is het drukker geworden het kon beter tot 12 uur open blijven grote fout

 17. Rodrigo Diaz de Vivar

  Rodrigo Diaz de Vivar

  2 maanden geleden

  Die journalisten zijn net een stelletje kleuters met hun voorgekauwde debiele vragen.

 18. Ton van de Noort

  Ton van de Noort

  2 maanden geleden

  Vooral niet kijken vanavond. Ga lekker wandelen, geniet van het mooie weer. Laten we Rutte gewoon massaal negeren. Hij gaat nooooooit toegeven dat zijn beleid ons de vernieling in helpt. Corona is stil vervangen door de gewone griep, maar die gevallen worden ook als Corona bestempeld. De fraude gaat door.

 19. Harv harry

  Harv harry

  2 maanden geleden

  Trump for President ⭐️⭐️⭐️🕺⭐️⭐️⭐️🥳🥳🥳🥳🥳🥳 CONGRATULATIONS ON YOUR VICTORY OVER 😴 SLEEPY 🧟‍♂️ CREEPY JOE

  • asioe kiou

   asioe kiou

   2 maanden geleden

   NIKS HEEFT NUT ALS JE DE SCHOLEN NIET SLUIT RUTTE.

 20. Dolf Vrijhoeven

  Dolf Vrijhoeven

  2 maanden geleden

  ze moeten jou plat slaan.

 21. Freethinking Влади́мир

  Freethinking Влади́мир

  2 maanden geleden

  Joh, lekker de maatschappij vernielen. U wilde samenzijn met gelijkgestemde mensen? Samen steeds meer tegenstribbelen tegen de fake media? Daar gaan we mooi een stokje voor steken. U wordt geïsoleerd en dan is dat opgelost. In uw eentje mag u denken wat u wil. Edit: oh ja, de allochtonenstroom gaat natuurlijk gewoon lekker door. Klep dicht burger.

 22. Dyon Loos

  Dyon Loos

  2 maanden geleden

  Wanneer krijgen we ons geld van de Grieken?

 23. A B

  A B

  2 maanden geleden

  Agenda 21

  • soiung toiue

   soiung toiue

   2 maanden geleden

   Waarom is Irma niet hierrrr? :

 24. Ferry Paans

  Ferry Paans

  2 maanden geleden

  Hoi Mark Rutte

 25. soiung toiue

  soiung toiue

  2 maanden geleden

  22:18 ze zijn niet aan het dweilen. Ze zijn letterlijk aan het dansen.

 26. Aryan pers

  Aryan pers

  2 maanden geleden

  👎👎👎👎 Regering in Nederland vanaf begin niet goed deze Corona gehandeld. Dit fout kost veel leven, veel verdriet, veel werkloosheid, grote financiële schade voor veel bedrijven. Nederlander moeten van zichzelf vragen dat what regeringen in Sweeden, Japan, Zuid Korea tot Senegal of Egypt gedaan dat in zo landen schade waren bepeekt, maar hier zo slecht gaat?!!!

 27. dcoog anml

  dcoog anml

  2 maanden geleden

  "geen besmettingen in de eigen bubbel"....... zeg rutte, heb je wel eens naar je eigen bubbel gekeken?

  • soiung toiue

   soiung toiue

   2 maanden geleden

   dichtbinden? Zielig

 28. jerpew

  jerpew

  2 maanden geleden

  Nieuwste video van dumb en dumber staan reacties uit goh hoe zou dat nou komen? Leugens leugens leugens hoeveel ic bedden zijn er bijgekomen laatste 7 maanden dan??? We worden massaal voor de gek gehouden de overheid heeft zich tegen het volk gekeerd

  • soiung toiue

   soiung toiue

   2 maanden geleden

   Wat een sadisme om zo'n reclame van tevoren laten zien terwijl alle kroegen dicht moeten.

 29. Hilde Klop

  Hilde Klop

  2 maanden geleden

  willje niet overkanker gaan heben

 30. Harm 007

  Harm 007

  2 maanden geleden

  Laat je nog eens voorlichten door economie-verneukende-smetvreeslijdende-virologen

  • dcoog anml

   dcoog anml

   2 maanden geleden

   neither

 31. Harm 007

  Harm 007

  2 maanden geleden

  Hey Trutten, gaat goed joh.. in Nederland

 32. antoine kikkers

  antoine kikkers

  3 maanden geleden

  fabeltjes!

  • Luc6 luc6

   Luc6 luc6

   2 maanden geleden

   Nee!

 33. Chahinez

  Chahinez

  3 maanden geleden

  NIKS HEEFT NUT ALS JE DE SCHOLEN NIET SLUIT RUTTE.

 34. Cindyyyluvv

  Cindyyyluvv

  3 maanden geleden

  Alsof de Ebola is uitgebroken, dat het woord avondklok is gevallen.. man man man, het is geen oorlog ofzo.

 35. Robert Van Der Zwan

  Robert Van Der Zwan

  3 maanden geleden

  En machiavellie schreef in de prince : wees niet trouw aan leiders die liegen .

 36. ሜሮን

  ሜሮን

  3 maanden geleden

  Hoe zit het met mensen die doof zijn want die hebben dus een groot probleem in deze maatschapij met mondkapjes. Deze mensen kunnne niet even bellen met een huisarts en kunnen niet langskomen bij de huisarts. Het is schandalig.

 37. Robert Van Der Zwan

  Robert Van Der Zwan

  3 maanden geleden

  Corona killer ? Wat te denken van fast food Ketens mensen die zich daar vet zitten te vreten bij KFC mac enz . 17 miljoen doden per jaar wereld wijd . Rutte Al's je zo bezorgt bent om de bevolking bescherm ze dan ook hier tegen . met een speciale app voor 1 hamburger per maand .

 38. R 3 A P E R

  R 3 A P E R

  3 maanden geleden

  Wanneer volgende persconferentie?

 39. Jan mijn mening

  Jan mijn mening

  3 maanden geleden

  Wat een sadisme om zo'n reclame van tevoren laten zien terwijl alle kroegen dicht moeten.

 40. Danilla Develing

  Danilla Develing

  3 maanden geleden

  Wat stom

  • kolim jone

   kolim jone

   3 maanden geleden

   Mag ik nog met meer dan 4 mensen in de klas zitten?

 41. Anonymous Anonymous

  Anonymous Anonymous

  3 maanden geleden

  neither

  • kolim jone

   kolim jone

   3 maanden geleden

   Konden de eerste 7 minuten er niet uit geknipt worden

 42. Marion Kempe

  Marion Kempe

  3 maanden geleden

  Slap volk😠

 43. Q

  Q

  3 maanden geleden

  Zwakke ambtenaartjes met hun angst zaaien.

 44. Joseph De graaf

  Joseph De graaf

  3 maanden geleden

  Hugo is je coke op ?

 45. kolim jone

  kolim jone

  3 maanden geleden

  kennismaking van het virus in je neus, keel en mond zal gewoon nooit stoppen. Deze 3 delen van zijn enorm sterke afweermechanisme. PCR is een fars

 46. harry van haarst

  harry van haarst

  3 maanden geleden

  globaliseren is zorgelijk Rutte en hugo . corona is griep. doe niet meer mee mensen

 47. Anonymous Amsterdam

  Anonymous Amsterdam

  3 maanden geleden

  Iedereen naar het malieveld morgen 1700 uur

  • Luc6 luc6

   Luc6 luc6

   2 maanden geleden

   @Anonymous Amsterdam nee, niemand wilt naar je feestje komen.

  • Anonymous Amsterdam

   Anonymous Amsterdam

   3 maanden geleden

   @kolim jone Nice? Wat bedoel je Kolim

  • kolim jone

   kolim jone

   3 maanden geleden

   699k weergaven NICE

 48. snjdhzhz djsjx

  snjdhzhz djsjx

  3 maanden geleden

  Pers. conferentie

 49. jan van loon

  jan van loon

  3 maanden geleden

  sukkels!!

 50. insrgntv

  insrgntv

  3 maanden geleden

  nee man omdat de coffeeshop eerder dicht gaat is het drukker geworden het kon beter tot 12 uur open blijven grote fout

 51. vbddfy euuyt

  vbddfy euuyt

  3 maanden geleden

  #1 Trending

 52. Renee

  Renee

  3 maanden geleden

  Totale Lockdown Rutte en ONMIDDELIJK!!!!!!!

  • Smile Always

   Smile Always

   2 maanden geleden

   @norma desmond Einde discussie dan maar? Dan nog een goede dag en blijf gezond.

  • norma desmond

   norma desmond

   2 maanden geleden

   @Smile Always Zeker. Dit is god zij dank een vrij land. En laten we onze meningen die anders zijn accepteren en vooral respecteren.

  • Smile Always

   Smile Always

   2 maanden geleden

   @norma desmond Ik kan dat best accepteren ja. En jij?

  • norma desmond

   norma desmond

   2 maanden geleden

   @Smile Always Maar kun je het accepteren wanneer mensen er anders over denken? Zonder zichzelf op te sluiten?

  • Smile Always

   Smile Always

   2 maanden geleden

   @norma desmond En dan nog........is dat serieus je tegen argument? Ik noem net allemaal feiten op en je beantwoord mij met dat?......Klikt alsof iemand in denial is.

 53. Ismail Barut

  Ismail Barut

  3 maanden geleden

  Htd

 54. Frans Bauer

  Frans Bauer

  3 maanden geleden

  Konden de eerste 7 minuten er niet uit geknipt worden

 55. Unbreakable 2070

  Unbreakable 2070

  3 maanden geleden

  Mag ik nog met meer dan 4 mensen in de klas zitten?

  • vbddfy euuyt

   vbddfy euuyt

   3 maanden geleden

   Mondkapjesplicht gaat tegen de grondwet in en de grondwet is veel belangrijker vind ik persoonlijk

 56. Stijn Hommes

  Stijn Hommes

  3 maanden geleden

  Spam gerapporteerd. Als jullie niet ophouden met het verspreiden van misinformatie dan gaat de volgende melding tevens naar de politie en de Raad van Journalistiek.

 57. Stijn Hommes

  Stijn Hommes

  3 maanden geleden

  En wederom 1 grote spamzooi. De regering dwingt de horeca het faillisement in en is druk bezig met het kiezen van de volgende branche om te verzieken. Ze zeggen advies van experts op te volgen maar volgens het Outbreak Management Team had de horeca open kunnen blijven. Ze willen gewoon onschuldige bedrijfseigenaren de vernieling in helpen. Ik hoop dat er een enorme rechtzaak komt die de overheid dwingt miljoenen euros te betalen aan de gedupeerde bedrijven. Ze zeggen het virus een halt te willen toeroepen, maar ze weigeren voldoende mensen te testen of een vaccin in te kopen. Het moet nu eindelijk afgelopen zijn met die destructieve nonsens. Regering afzetten. Nieuwe verkiezingen. En NOS: Kappen met spammen van misinformatie en propaganda. Jullie job is om kritische vragen te stellen en tot nu toe hebben we dat nog niet gezien.

 58. PeKa777

  PeKa777

  3 maanden geleden

  Leugen op leugen op leugen...👺👺👺eens zal de maat met deze heren terugmeten... gegarandeerd!🙏

  • norma desmond

   norma desmond

   2 maanden geleden

   waarover liegen ze precies?

 59. DDE - YSOB

  DDE - YSOB

  3 maanden geleden

  LEUGENAARSSS

  • DDE - YSOB

   DDE - YSOB

   3 maanden geleden

   @norma desmond Mening of Kritiek hebben op het beleid van het kabinet is een wezenlijk onderdeel van de democratie, sterker nog, daar hebben we de "oppositie" voor in het leven geroepen. Die mensen die "pedo" roepen vanaf de zijlijn geloven dat misschien niet altijd zelf, maar roepen juist zulke kwetsende dingen omdat ze niet gehoord worden door dit kabinet of de oppositie. In onze samenleving vallen momenteel heel veel mensen buiten de boot, mensen die niet meer mee kunnen komen, probleem wordt niet minder met de huidige maatregelen. Mensen zijn terecht boos, mensen die hun eigen zaak verliezen, of lekker een paar maanden hun tumoren zien groeien, omdat het ziekenhuis ze naar huis heeft gestuurd. Mensen zo makkelijk wegzetten als algoritme-junkende complotdenkers is erg gevaarlijk, er zit echt meer achter deze emotie dan een heilig geloof in een of andere complot. Ik ben juist in de armen gevlucht van de alternatieve media, omdat niet alles klopt van de maatregelen van ons kabinet, de logica ontbreekt (soms) en dan begint dat nu eenmaal te knagen, dan ga je op zoek naar verklaringen. Ik schaam me diep voor Nederland: Miljoenen investeren in een of ander experimenteel vaccin, elke viroloog had je kunnen vertellen dat dit wel heel voorbarig is? Mondkapjes wel, dan weer niet? Het juiste gebruik van mondkapjes vereist voorlichting en laat ons dan ook de goede gebruiken, niet van die vaatdoeken die je voor je gezicht bind. Anderhalf meter afstand? Wat doet dat met een sociaal wezen? Lichamelijk contact is een levensbehoefte. En... stelt de nobelprijs nog wat voor? Of moet je nobelprijswinnaar voor ontcijferen AIDS virus Luc Montagnier nu ook maar onder de complotgekkies scheren? De mortaliteit van Covid blijkt uiteindelijk zo laag, dat ik maatregelen uberhaupt draconisch vind worden. Schaam me tegenover onze voorouders die de pest hebben meegemaakt, wat een aanstellers zijn we, doodgaan na je 70e hoort klaarblijkelijk niet meer bij het leven. Maar wat maakt het nog uit, elke vorm van het gesprek ontbreekt in Nederland, en de NOS (sorry Arjen) is nooit een supermarkt geweest, eerder een bingoavond voor bejaarden, ook een soort van algoritme dus :). We hebben het hier ook niet over pepernoten, of een oorlog in een of ander woestijngebiedje, onze samenleving is aan het ontwrichten.. en intelligente gesprekken of politieke visie is ver te zoeken, maar dat is wellicht ook teveel gevraagd in deze tijd van het zwart-wit denken.

  • norma desmond

   norma desmond

   3 maanden geleden

   @DDE - YSOB wat? niet het recht op mijn eigen mening?

  • DDE - YSOB

   DDE - YSOB

   3 maanden geleden

   @norma desmond je moet je kapot schamen ;)

  • norma desmond

   norma desmond

   3 maanden geleden

   waar liegen ze over?

 60. oscar van der berg

  oscar van der berg

  3 maanden geleden

  away fear mission like front direct neither affect locate.

 61. Wessel Koekkoek

  Wessel Koekkoek

  3 maanden geleden

  699k weergaven NICE

 62. Meryam Breure

  Meryam Breure

  3 maanden geleden

  Ouderen die eerst hun kousen aan moeten laten trekken door zorgmedewerkers, die halen dat vroege tijdstip nóóit!!! Om te gieren!!!!

 63. Dlovan Dlovan

  Dlovan Dlovan

  3 maanden geleden

  Jdjd

 64. Soulaiman Atmani

  Soulaiman Atmani

  3 maanden geleden

  23:18 2021 niet 2020

 65. Meryam Breure

  Meryam Breure

  3 maanden geleden

  Ik brei mondkapjes.....lekker ...vrijmazig... Adem in..adem uit!!!!

 66. No Name

  No Name

  3 maanden geleden

  Ooit zullen de feiten winnen van deze nsb praktijken

 67. loveboxing lucky17

  loveboxing lucky17

  3 maanden geleden

  Rutte en de jonge jullie zijn slangen

  • Meryam Breure

   Meryam Breure

   3 maanden geleden

   En ze beiten in onze hielen!!!! B😱😱🥶🥶

 68. Joep Verhofstad

  Joep Verhofstad

  3 maanden geleden

  Mondkapjesplicht gaat tegen de grondwet in en de grondwet is veel belangrijker vind ik persoonlijk

  • Thorvald de Graaf

   Thorvald de Graaf

   3 maanden geleden

   Bruh

  • Meryam Breure

   Meryam Breure

   3 maanden geleden

   Yep!

 69. Dinked IOS

  Dinked IOS

  3 maanden geleden

  Wanneer je jaar word verpest door een virus die 95 procent van de keren verslaanbaar is. En alleen oudjes en zieke er aan dood gaan.................... Couldnt be me.

 70. Billy Milano

  Billy Milano

  3 maanden geleden

  De IFR (infection fatality rate) van Covid-19 is 0,23% voor alle leeftijden, en de veel meer zeggende IFR voor onder de 70 is 0,05% .

 71. apparrie

  apparrie

  3 maanden geleden

  Mondkapjes zijn heel goed, tegen corona. Ik zal het uitleggen: Die gaasjes voor je muil helpen niet, maar geven een gevoel van veiligheid. Hierdoor gaan mensen dichter bij elkaar staan en besmetten ze elkaar beter. Aerosolen kunnen tot 8 meter, dus dat is mooi. Zo loopt het aantal positief geteste mensen sneller op en krijg je eerder groepsimmuniteit. Wietolie, zoals CBD en THC van de cannabisplant maken je ook weerbaarder tegen het virus, maar remmen zo de groepsimmuniteit, omdat je niet besmettelijk bent. Vandaar de Opiumwet, die deze plant verbied. En nog iets, Rutte zegt, je handen kapot wassen. Dat is ook een heel goed dwingend advies, want als je handen kapot zijn, biedt je huid geen bescherming meer tegen het virus en raak je eerder besmet, ook weer ten voordele van de groepsimmuniteit. Dus mensen, luister naar de overheid! Verlaag je weerstand, sloop je huid, kom dichter bij elkaar met een (niet medisch) mondkapje, gebruik geen HCQ (dat geneest te snel), want zo krijgen we GROEPSIMMUNITEIT. Wees vooral niet zo egoïstisch om jouw eigen weerstand omhoog te brengen door het versterken van je immuunsysteem, want anders krijgen we niet het aantal besmettingen en weet de media niet meer, waar ze het over moeten hebben. Dan gaan ook zij failliet.

  • Meryam Breure

   Meryam Breure

   3 maanden geleden

   Ik ben aan het breien.

 72. Jules wiersma weer 2021

  Jules wiersma weer 2021

  3 maanden geleden

  Jules2020😃👍❤️💝💐😷🤒🤧🤮

 73. Angel Face

  Angel Face

  3 maanden geleden

  Tja,dat heb je ervan als je de deuren(grenzen)wagenwijd open zet.

  • norma desmond

   norma desmond

   2 maanden geleden

   en wat heeft het daarmee te maken?

 74. pida siouy

  pida siouy

  3 maanden geleden

  Gemuilkorfde staatsmongolen

 75. Ringo van den Heuvel

  Ringo van den Heuvel

  3 maanden geleden

  Ach we kunnen nog gewoon afhalen, niks aan de hand dus!

 76. skyevince

  skyevince

  3 maanden geleden

  Ze kunnen het aantal mensen wat je in huis haalt helemaal niet handhaven. De politie legt het nml bij de BOA's van de gemeente neer en die hebben geen enkele bevoegdheid je huis te betreden. Dus mensen laat jullie niks wijsmaken door deze twee NSB'ers. Ik ga binnenkort emigreren en ga mijn zoons verjaardag onvergetelijk maken en geloof mij niet met 3 stuks visite. Daaag de Jonge en Flutte

  • skyevince

   skyevince

   3 maanden geleden

   @Elena Lois thx Elena!

  • Elena Lois

   Elena Lois

   3 maanden geleden

   Wat goed van je!

  • skyevince

   skyevince

   3 maanden geleden

   @DarkDutchman ja klopt, hebben we al aan gedacht en de buren komen ook dus hahahaha

  • DarkDutchman

   DarkDutchman

   3 maanden geleden

   @skyevince hm...🤔. 19 is al linkere boel maar ach.... Als niemand van je buren melding doet en er is geen geluidsoverlast dan is er nog niets aan de hand. Niemand die het gaat controleren. Ik zou me er niet te druk om maken.

  • skyevince

   skyevince

   3 maanden geleden

   @DarkDutchman hij wordt 19 en vergeet niet dat in de eerste Coronawetgeving stond dat er wel "achter de deur* gekeken mocht worden.

 77. LFC 020

  LFC 020

  3 maanden geleden

  Niemand heeft het over 1:13:00? Hugo wordt zwaar gemindcontrolled of zit gewoon aan de snuif. MK Ultra?

  • Elena Lois

   Elena Lois

   3 maanden geleden

   Yes mk ultra!

  • DarkDutchman

   DarkDutchman

   3 maanden geleden

   😂 Hugo gaat keihard!!! 😵 Snuif dus...🤣

  • pida siouy

   pida siouy

   3 maanden geleden

   voorstander van ben maar je mag ze wel in een diep gat gooien.Laat het hoofd er maar op zitten.

 78. brett Boxc

  brett Boxc

  3 maanden geleden

  ik wil alleen lockdown zodat k nie naar school hoef te fietsen.

  • Joy Fox

   Joy Fox

   2 maanden geleden

   Ja daar heb je gelijk in ik haat school en als dat nog niet genoeg is moet ik 15-16 km fietsen en heel vroeg opstaan

  • S BO

   S BO

   2 maanden geleden

   "will" "nie" jij kan beter wel naar school gaan

 79. spons jessty

  spons jessty

  3 maanden geleden

  everyone~~~~~~~! people is infected with Covid 19 through droplet infection and air infection as Measles and Varicella and tubercle. Please put on mask( N95 and dust-tight) in area with many people( subway,bus, restaurant, cafe, in building and so on.......) There is not need for mask( N95 and dust-tight) in the street with few of people around. There is need for mask in the street with many people around and in area with many people. Wash hands always. Do not touch your mouth,nose,eyes at home out. Put on dust goggles at eyes in area with many people( full subway,full bus and so on........)

 80. spons jessty

  spons jessty

  3 maanden geleden

  Hello~~!!! everyone!!!!! Many medical doctors say in the world Hydroxychloroquine + Azithromycin(antibiotic) + NAC (elimination material of toxicity of Hydroxychloroquine ) + Zinc( clone restrain of covid 19 virus ) is best Covid 19 medicine in the world ( but, by using within 48 hours from first infection time) and ( over 48 hours from first infection time... Hydroxychloroquine of effect is not. if eat a Hydroxychloroquine after 48 hours from first infection time.. Hydroxychloroquine makes covid 19 virus to increase in body(body of condition is to be dangerous) ) thus,, people must eat a Hydroxychloroquine within 48 hours from first infection time. In other words... Do not eat Hydroxychloroquine after 48 hours from first infection time Eating Hydroxychloroquine in 48 hours from first infection have a top effect in prevention for binding and fusion of Covid 19. Most of people can't know the time that they are infected for Covid 19 because of asymptomatic infection. Most of people is difficult to eat Hydroxychloroquine within 48 hours from first infection time. because of they don't know the first time exactly that they were infected for Covid 19. Hydroxychloroquine prevent infection of Covid 19 in Extacellular and Binding. thus,, People must eat Hydroxychloroquine by purpose of prevention before they go to the school and to ride on subway and bus in many people. By using high dosage Hydroxychloroquine,, cardiac arrest ( heart attack(stop) ) and low blood pressure( hypotension ) could be come. In using at high blood pressure( hyperpiesia ) patient and glycosuria( diabetes ) patient ,,,low dosage Hydroxychloroquine must be used and NAC( acetylcysteline ) must be used by high dosage.( but, at a patient in tumor,, NAC must not be used ) By using Hydroxychloroquine at irregular pulse ( arrhythmia )patient with Covid 19 virus,, irregular pulse could be increased. Pyramax Tab is perfect medicine than Hydroxychloroquine in the world. Pyramax Tab is medicine of south Korea. Pyramax Tab have a effect at all case of mild, moderate patient. Eating a Pyramax Tab within 48 hours from first infection have a top effect in prevention for fusion of Covid 19. Pyramax Tab prevent Lung Fibrosis. Pyramax Tab prevent infection of Covid19 People must eat Pyramax Tab and Hydroxychloroquine by purpose of prevention before they go to the school and to ride on subway and bus in many people. Pyramax Tab is tablet to eat. Pyramax Tab don't have a side effect.( recognized for malaria medicine by FDA ) Pyramax Tab is safe medicine. Remdesivir is a vermicide as Hydroxychloroquine. Remdesivir is developed for mild patient. Remdesivir is not developed for moderate patient. Remdesivir don't have a effect for moderate patient. Remdesivir have a serious side effect in 20% of patient. Dexamethasone is steroid medicine. Dexamethasone have a immunity decline action. because of immunity decline action,,, Covid 19 virus could be increased in body. so that best Covid 19 medicine in the world is Pyramax Tab in South Korea. All of people in the world must eat Hydroxychloroquine + Azithromycin(antibiotic) + NAC( acetylcysteline ) + zinc for prevention and medical treatment( within 48 hours from first infection ) !!!!! but, irregular pulse ( arrhythmia ) patient and high blood pressure( hyperpiesia ) patient and glycosuria( diabetes ) patient must be careful. All of people in the world must eat Pyramax Tab tablet for prevention and medical treatment !!!!!! Best Covid 19 medicine in the world is Pyramax Tab in South Korea!!!! We can end pandemic of covid 19 by using Pyramax Tab for prevention and medical treatment and Hydroxychloroquine + Azithromycin(antibiotic) + NAC( acetylcysteline ) + zinc for prevention and medical treatment( within 48 hours from first infection )!!!!!! --- At supplement medical treatment of Hydroxychloroquine and Pyramax Tab for Covid 19,,,,, High dosage vitamin C injection decrease the rate of death of Covid 19 for moderate and severe patient in hospital!!!!! so that Inject high dosage vitamin C for moderate and severe patient in hospital !!!!!!!!

  • brett Boxc

   brett Boxc

   3 maanden geleden

   niemand gaat dat lezen man...

 81. LRFLekk

  LRFLekk

  3 maanden geleden

  mmmm lekker croissantje smikkelen

 82. High & Cool-TV

  High & Cool-TV

  3 maanden geleden

  Communistische overname van ons land.

  • Josif Stalin

   Josif Stalin

   3 maanden geleden

   что?

  • DarkDutchman

   DarkDutchman

   3 maanden geleden

   Stel je niet aan !!!! Ga een boek lezen, over politiek of zo.

 83. T Bane

  T Bane

  3 maanden geleden

  Angst media op z'n 100. Mensen worden wakker

  • T Bane

   T Bane

   3 maanden geleden

   @Body Movement lik mijn balzak

  • Body Movement

   Body Movement

   3 maanden geleden

   Slik mn slurf

 84. sokin jon

  sokin jon

  3 maanden geleden

  Als we nu eerst even beginnen met de operatie s die gepland staan doorgang te laten geven dan zijn er minder doden te betreuren.

 85. Paperchaser TM

  Paperchaser TM

  3 maanden geleden

  ZE PISSEN OP ONS EN WIJ ZEGGEN DAT HET REGENT ‼‼

 86. IvoryTower

  IvoryTower

  3 maanden geleden

  “Een dag geen angst is een dag niet geleefd!” --Caatje (@Caatje_aan_zee)

 87. Paul Van Amersfoort

  Paul Van Amersfoort

  3 maanden geleden

  Een samenleving heeft recht op competente bestuurders. Helaas is de meerderheid brandhout. Binnen 10 jaar zal in Nederland hetzelfde gebeuren als in Belarus. We gaan het Koningshuis wegsturen en de verantwoordelijke bestuurders opsluiten in de Gevangenis. Tevens gaan we de bezem door het fascistische Openbaar Ministerie en Politie halen

  • sokin jon

   sokin jon

   3 maanden geleden

   gezet door mensen met macht en geregeerd door verwrongen informatie. Als hij staatshoofd kan zijn dan kan een putjesschepper keizer worden.

 88. Reinhard Theodor

  Reinhard Theodor

  3 maanden geleden

  Bij de griep gaat men u vertellen dat u het beste in bed kunt gaan liggen en het uitzieken.Mocht het erger worden krijgt u een kuur.Bent u oud en sterft aan de griep zeggen ze...hij was al oud en de griep werd hem te veel. Heeft u Astma en u krijgt de griep zeiden ze.....maar ze was ook al ziek en de griep werd haar te veel/Nu moet elke persoon die de griep krijgt ineens in het ziekenhuis en als ze 2 keer hoesten per uur moet je naar de ic. U mag mij een wappie noemen maar ik weet wel beter.Het is een grote leugen. U moet weer terug naar de jaren 30 van de vorige eeuw.Braaf zijn en somber leven. Maar de geschiedenis zal zich herhalen en de Girondijnen zullen weer op staan.Niet dat ik daar een voorstander van ben maar je mag ze wel in een diep gat gooien.Laat het hoofd er maar op zitten.

 89. Ailsa Ni

  Ailsa Ni

  3 maanden geleden

  virus.

 90. Freddy

  Freddy

  3 maanden geleden

  Ga je lekker hugo 1:13:00 die vent is niet gezond, dat wisten we al echter zie het bewijs.

  • Eskaban YT

   Eskaban YT

   3 maanden geleden

   dat ie eng staart?

 91. Piet Zwart

  Piet Zwart

  3 maanden geleden

  Deze gasten moeten hangen

  • spek dodo

   spek dodo

   3 maanden geleden

   Echt hoor

  • Koozje

   Koozje

   3 maanden geleden

   bla

 92. Quinten Belfor

  Quinten Belfor

  3 maanden geleden

  Deze comments zijn geweldig😂🍿

  • norma desmond

   norma desmond

   3 maanden geleden

   geweldig in hun stupiditeit, zul je bedoelen.

 93. Terror Jaap

  Terror Jaap

  3 maanden geleden

  IFR: mensen onder de 70 jaar: 0,05%, alle mensen: 0,23. Het is dus geen pandemie

  • Ailsa Ni

   Ailsa Ni

   3 maanden geleden

   Ik heb ge keken naar nos

 94. dutch man

  dutch man

  3 maanden geleden

  Zelfs de koning weet dat corona niet gevaarlijk is gaat gewoon op vakantie naar griekenland haha

  • Stijn Hommes

   Stijn Hommes

   3 maanden geleden

   Corona is gevaarlijk, maar dat is nog geen reden om de horeca de vernieling in te helpen. Ze moeten gewoon meer testen, maar helaas weigeren ze dat te doen. Als je mensen niet test, dan vind je ze pas als ze klachten krijgen en intussen tientallen mensen besmet hebben.

  • dutch man

   dutch man

   3 maanden geleden

   @JustAnotherSimpleTeen Ben jij een trol ofzo?

  • JustAnotherSimpleTeen

   JustAnotherSimpleTeen

   3 maanden geleden

   Bruh griekenland is veilig daarom wil hij op vakantie erheen.

 95. Drawing With me

  Drawing With me

  3 maanden geleden

  We want Irma!!!!!!!!😌👑

 96. 511 500

  511 500

  3 maanden geleden

  Wat heeft bier verkoop met corona te maken....helemaal nix ze willen de volk in depressie zien!

 97. Wooscoos

  Wooscoos

  3 maanden geleden

  Fantastische leider!

 98. Bepxc Molenaarb.x z kliujhgfkbvfgfjgf

  Bepxc Molenaarb.x z kliujhgfkbvfgfjgf

  3 maanden geleden

  .

 99. Dadelijk plak ik m op je muil.

  Dadelijk plak ik m op je muil.

  3 maanden geleden

  Maatregelen of niet, dit virus laat zich niet tegenhouden. Beter de zorg opschalen, maarja dat gaat niet meer zo makkelijk.

 100. Ali Hasanov

  Ali Hasanov

  3 maanden geleden

  Egnit okee Roger dome rotr🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕💩💩💩💩🤬🤬🤬🤬😈😈😈😈👺👺👺👺👺👺😾😾😾😾😾😾👎👎👎👎👎👎👅👅👅👅👅

Volgende