Bijna verkiezingstijd, staan politici al in campagnestand? | Rondje Binnenhof #1

In aanloop naar de verkiezingen in maart maken Herman van der Zandt, Marleen de Rooy en Xander van der Wulp voor de NOS een ‘Rondje Binnenhof’. In deze online videoserie op vrijdag bespreken ze het Haagse nieuws en de campagne.
#politiek #rondjebinnenhof #verkiezingen2021
Meer video's? Abonneer je op ons kanaal! nlcameras.info
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Via onze livestreams en live uitzendingen brengen we je op de hoogte van grote nieuwsgebeurtenissen. Je vindt hier ook speciale uitzendingen, zoals de Bevrijdingsjournaals uit 2020 waarin we je laten zien wat er 75 jaar geleden gebeurde met de techniek van nu.
Vind je onze video’s leuk? Abonneer je dan op ons kanaal: nlcameras.info
► VRAGEN/TIPS/IDEEËN? We horen graag wat jij van onze video’s vindt, laat je horen in de comments!
► OVER NOS: Wij zijn als publieke omroep verantwoordelijk voor een brede nieuwsvoorziening die betrouwbaar is en onafhankelijk. Je vindt ons op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, NLcameras, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.
► VOLG ONS HIER:
www.nos.nl | Instagram: nos | Twitter: NOS | Facebook: nos/
Download NOS voor iOS: apple.co/1JObNaK
Download NOS voor Android: bit.ly/2d4GJN7

Reacties 

 1. daan

  daan

  9 dagen geleden

  Geniet van je augurk

 2. Sander Hoefsloot

  Sander Hoefsloot

  9 dagen geleden

  Leuke serie! Goed dat de politiek toegankelijker wordt gemaakt voor de burger.

 3. Wilma Hernandez

  Wilma Hernandez

  12 dagen geleden

  The quizzical armadillo consecutively approve because salad additionly punch abaft a substantial gateway. overrated, sloppy carol

 4. Moby Whale

  Moby Whale

  16 dagen geleden

  De linkse publiek omroep Onzin? Laat allee medewerkers en journalisten eens anoniem hun politieke voorkeur opgeven en dan weet je het zeker. Totale indoctrinatie

 5. CloutWarrior

  CloutWarrior

  19 dagen geleden

  Ksander

 6. Daan P

  Daan P

  24 dagen geleden

  nos propaganda en indoctrinatie kanaal van de overheid...

 7. dede r

  dede r

  26 dagen geleden

  Wees alert! NOS maakt dit programma's om de verkiezingen te beïnvloeden richting vooral Groen Links, D'66, PvdA en VVD

  • Daan P

   Daan P

   24 dagen geleden

   en niet alleen te beinvloeden... die gaan gewoon fraude plegen deze keer...

 8. N Nu

  N Nu

  27 dagen geleden

  Veel rellen, vredige demonstranten worden in de boeien geslagen en geïntimideerd door de agenten en romeos!

 9. Flying Dutchman 17

  Flying Dutchman 17

  28 dagen geleden

  Google : VanDissel Bodegraven

 10. Tech Anarchist

  Tech Anarchist

  Maand geleden

  Corona en avondklok is bedoeld om mensen niet erbij te hebben als ze gearresteerd worden. Democraten zijn criminelen. Rutte is geexecuteerd in Guantanamo. Net zoals Beatrix, Willem Alexander en Maxima. Veroordeeld voor misdaden tegen de menselijkheid (pedofilie) mensenhandel. En de media liegt er maar omheen...NOU de geest is uit de fles mensen...wakker worden en gebruik je ogen en hersenen. NOS is bullshit fake media dus kijk er niet naar.

 11. Aryan pers

  Aryan pers

  Maand geleden

  ⚠️⚠️⚠️ De regering in Nederland steunt alleen de rijke bedrijven en arme mensen zijn gewoon slachtoffers door de beleid van deze bedrijven. Een voorbeeld, the verzekeringen maatschappijen bepalen de premies van auto verzekering maar regering bepaalt niks voor deze verzekering bedrijven en die bedrijven zijn vrij dat hoe ze willen de burgers behandelen. Deze verzekering maatschappijen bepalen de premies zoals ze willen. De premie van WA taxi verzekering met 8 jaar vrijschade jaren begint van €280 per MAAND tot €340 per MAAND voor een auto van 2010. Waarom?!!! Door deze Corona Maatregelingen wij hebbern meer dan 70% onze omzet kwijt geraakt maar wij krijgen geen steun van deze regering, alleen omdat onze partners zijn ook werkzaam. Is er niemand te vragen van deze bedrijven dat waarom zo hoge premie ze vragen van hun klanten?!! Ze geven de zelfde service maar met zo veel verschillende premies. Ik werk als taxi chauffeur en als ik vraag €1,00 extra van mijn klant, dan klant kan tegen mij direct klacht indienen tegen Kiwa en ik moet door deze klacht verantwoorden en soms kan ik mijn vergunning kwijt raken alleen door €1,00 extra te vragen. Ministeries bepalen door Kiwa dat wat bedraag per km moet wij als taxi chauffeur van klant vragen maar waarom de zelfde regering bepalen niet voor deze rijke verzekering maatschappijen over hun premies dat van hun klanten vragen?!!! Er zijn zo veel organisaties dat ze hun klanten misgebruiken maar wij horen nooit dat regering deze organisaties onder druk zetten voor hun acties te stoppen. Deze regering is schaamteloos en na zo veel ellende dat ze hadden veroorzaakt voor de families bij kinderen bijslag, nog steeds ze denken dat in de volgende verkiezingen ze worden nog hergekeuzen worden!!!!. Kijk wat is gebeuren in de rijke land zo als Nederland, armoede groeit zo snel en de rijke bedrijven worden nog rijker. Er zijn zo veel verkeerde dingen gebeuren in Nederland en wij horen niks van alle fake media!!! Omdat de zelfde media ook gesteund worden door de zelfde rijke elite.

  • Tech Anarchist

   Tech Anarchist

   Maand geleden

   Corona is een afleidingsprotocol...De echte crimineel Rutte is geexecuteerd in Guantanamo na samen met anderen, Beatrix,Willem Alexander, en Maxima schuldig te zijn bevonden aan misdaden tegen de menselijkheid (pedofilie, moord en mensenhandel) ze zijn allen geexecuteerd. De figuren die je ziet zijn clones, CGI, Deep fakes, of acteurs. De echte zijn dood. NOS en overige media is om je aandacht af te leiden van wat werkelijk gaande is. Altijd al gezegd dat Democraten criminelen zijn. De geest is nu uit de fles.

 12. Waarheid

  Waarheid

  Maand geleden

  Petitie: minimum loon gaat naar 14 euro per uur zodat mensen geen werkende armen zijn

 13. DavesDome

  DavesDome

  Maand geleden

  Waarom geen journalistiek onderzoek? Meer wetenschappers zijn volgens een top medisch wetenschapper van de Harvard universiteit tegen de maatregelen en staten in de VS zonder strenge maatregelen doen het niet slechter dan staten met strenge maatregelen. Peer reviewed wetenschappelijk onderzoek toont geen efficacy van de maatregelen. De maatregelen resulteren meer schade en doden, zo kansloos deze NOS.

  • Enchantress

   Enchantress

   Maand geleden

   journalistiek onderzoek? Dat is er al vele jaren niet meer, zeker de afgelopen 20 jaar is dat al verdwenen. Het ''nieuws'' is niets anders dan een gedachtegoed overbrengen.

 14. Goya Mar

  Goya Mar

  Maand geleden

  ALS RUTTE NEDERLAND TOT MAART WIL SLUITEN, KAN ER NIET LANGER PROTESTEN TEGEN DEZE GEZONDHEIDSDICTATUUR !!

  • This is not my real name

   This is not my real name

   27 dagen geleden

   @Tech Anarchist Ben ik geëxecuteerd?

  • Tech Anarchist

   Tech Anarchist

   Maand geleden

   De echte crimineel Rutte is geexecuteerd in Guantanamo na samen met anderen, Beatrix,Willem Alexander, en Maxima schuldig te zijn bevonden aan misdaden tegen de menselijkheid (pedofilie, moord en mensenhandel) ze zijn allen geexecuteerd. De figuren die je ziet zijn clones, CGI, Deep fakes, of acteurs. De echte zijn dood. NOS en overige media is om je aandacht af te leiden van wat werkelijk gaande is. Altijd al gezegd: Democraten zijn criminelen.

 15. pj0t

  pj0t

  Maand geleden

  Goed format, meer van dit graag. Herman sowieso +1

  • Tech Anarchist

   Tech Anarchist

   Maand geleden

   Hallo....wakker worden....De echte crimineel Rutte is geexecuteerd in Guantanamo na samen met anderen, Beatrix,Willem Alexander, en Maxima schuldig te zijn bevonden aan misdaden tegen de menselijkheid (pedofilie, moord en mensenhandel) ze zijn allen geexecuteerd. De figuren die je ziet zijn clones, CGI, Deep fakes, of acteurs. De echte zijn dood. NOS en overige media is om je aandacht af te leiden van wat werkelijk gaande is. Altijd al gezegd dat Democraten criminelen zijn. De geest is nu uit de fles.

 16. Paradijsvogel

  Paradijsvogel

  Maand geleden

  Vanuit de priorij van het kabinet: Morgen 3-2-2021 op het NOS te zien Hier alvast de koppen: - 2.100.000 kijkers keken naar de PC. Terwijl in ieder huis staan tegenwoordig 2 a 3 tv's - Rutte draagt ondernemers warm hart toe en zet de deuren op een kier - de Jonge onder maatschappelijke druk en ondermijnd de vaccin-strategie - Basisscholen / leraars hebben kritiek op wederopstanding scholen - Britse variant Corona-virus onderschat - Siliconen vaker gebruikt in de politiek - Hoe bedenk je een naam voor een nieuwe variant van het virus - Schapenmelk is gezond! Wordt vervolgd....... LIEVER ZONDER NIEUWSPORNO!!!!

  • Tech Anarchist

   Tech Anarchist

   Maand geleden

   NOS is FAKE media om je af te leiden van wat werkelijk gebeurd. De echte crimineel Mark Rutte is geexecuteerd in Guantanamo na samen met anderen, Beatrix,Willem Alexander, en Maxima schuldig te zijn bevonden aan misdaden tegen de menselijkheid (pedofilie, moord en mensenhandel)ze zijn allen geexecuteerd. De figuren die je ziet zijn clones, CGI, Deep fakes, of acteurs. De echte zijn dood.NOS en overige media is om je aandacht af te leiden van wat werkelijk gaande is. Altijd al gezegd dat Democraten criminelen zijn. De geest is nu uit de fles.

 17. Girls meiden

  Girls meiden

  Maand geleden

  Ik heb een vraag de oude mensen die bove 60 kunen dood gaan maar de baby's gaan ze ook doodof blijven ze leven ze zijn nog heel klijn en de boten van een baby zijn zachter dan een oud mens

  • Maarten Daan

   Maarten Daan

   Maand geleden

   @Tech Anarchist In de wappie put gevallen?

  • Tech Anarchist

   Tech Anarchist

   Maand geleden

   Criminelen ggeven daar niet om. De echte crimineel Rutte is geexecuteerd in Guantanamo na samen met anderen, Beatrix,Willem Alexander, en Maxima schuldig te zijn bevonden aan misdaden tegen de menselijkheid (pedofilie, moord en mensenhandel) ze zijn allen geexecuteerd. De figuren die je ziet zijn clones, CGI, Deep fakes, of acteurs. De echte zijn dood. NOS en overige media is om je aandacht af te leiden van wat werkelijk gaande is. Altijd al gezegd dat Democraten criminelen zijn. De geest is nu uit de fles.

 18. Ronald Olzheim

  Ronald Olzheim

  Maand geleden

  'Winnaars focussen of winnen, verliezers focussen op winnaars' Zeer treurige argumentatie met alleen maar complot theorieën en argumentatie vol met drogredenen.

  • Ronald Olzheim

   Ronald Olzheim

   24 dagen geleden

   @The Rookie MistakeOké jammer

  • The Rookie Mistake

   The Rookie Mistake

   24 dagen geleden

   @Ronald Olzheim nee die niet sorry. Wel 600 uur aan COVID studie data

  • Ronald Olzheim

   Ronald Olzheim

   24 dagen geleden

   @The Rookie Mistake Heb je goeie memes?

  • The Rookie Mistake

   The Rookie Mistake

   Maand geleden

   Welke vragen heb je over COVID, beantwoord ze graag

  • Ronald Olzheim

   Ronald Olzheim

   Maand geleden

   @Tech Anarchist heb je bewijs?

 19. Dennis de Vries

  Dennis de Vries

  Maand geleden

  Hilirious

 20. Dennis de Vries

  Dennis de Vries

  Maand geleden

  Wat een dom gelul

 21. Martin Postmus

  Martin Postmus

  Maand geleden

  Mijn eerste bezoek aan den Haag, exact hetzelfde rondje gelopen! Buitengewoon mooi architectuur 👌

  • Jack hammonds

   Jack hammonds

   Maand geleden

   🤕🤕

  • Tech Anarchist

   Tech Anarchist

   Maand geleden

   Bezoek aan het crimineel centrum van Nederland. Rutte is geexecuteerd in Guantanamo. Wie is dan die dakhaas die het hier uit zijn nek staat te doen. Ga verder zeken..!

 22. Vegeta Lord

  Vegeta Lord

  Maand geleden

  Er is geen bewijs voor een corona-pandemie. PCR testen kunnen geen covid vaststellen. Niemand gaat dood aan corona. De “maatregelen” zijn pure onderdrukking. Mede mogelijk gemaakt door de criminele NOS. Naast de regering moet ook de NOS strafrechtelijk vervolgd worden. NOS = propaganda en nepnieuws. Misdadigers.

  • Vegeta Lord

   Vegeta Lord

   Maand geleden

   @Anonymouse Er is geen bewijs voor een covid-pandemie. Dus “maatregelen” zijn op niets gebaseerd. Dus onwettige inbreuk op onze grondrechten. Dat is de realiteit. Helemaal niet “je eigen geschetste foutieve waarheid”.

  • Anonymouse

   Anonymouse

   Maand geleden

   Je niet beargumenteerde stelling is niets meer dan je eigen foutieve geschetste waarheid die je zelf wil hebben. Een waarheid waarbij dus andere meningen dan die van jezelf strafrechtelijk worden vervolgd. Je bent hier zelf de misdadiger als je wil dat vrijheid van meningsuiting wordt afgeschaft.

 23. Onur Ari

  Onur Ari

  Maand geleden

  Regels is Regels zo hoort het relen is chrimineel moeten weg op ge pakt woorden 🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱nederland 👍rutte goed zo

 24. Joop de Jong

  Joop de Jong

  Maand geleden

  Hij zag er wel goed geknipt uit. Ach ja, als glitter en glamour belangrijk voor je is. Meneer met het mes op tafel. Windbuilen

 25. Lange Giraffe

  Lange Giraffe

  Maand geleden

  Correctie , demonstreren is bijna onmogelijk gemaakt en word je op afgestraft IPV dta demonstreren mag.

 26. Joop de Jong

  Joop de Jong

  Maand geleden

  Uhhhh, Herman, er is geen premier Rutte meer. Weg met die zak. Per direct! Wordt toch eens een kritische journalist, geen kontkruiper! Dat zooitje leugenaars moet per direct uit het Binnenhof.

  • Tech Anarchist

   Tech Anarchist

   Maand geleden

   Rustig maar Joop... De echte crimineel Rutte is geexecuteerd in Guantanamo na samen met anderen, Beatrix,Willem Alexander, en Maxima schuldig te zijn bevonden aan misdaden tegen de menselijkheid (pedofilie, moord en mensenhandel) ze zijn allen geexecuteerd. De figuren die je ziet zijn clones, CGI, Deep fakes, of acteurs. De echte zijn dood. NOS en overige media is om je aandacht af te leiden van wat werkelijk gaande is. Altijd al gezegd dat Democraten criminelen zijn. De geest is nu uit de fles.

 27. Appelsnoes

  Appelsnoes

  Maand geleden

  Clicked for de Herman

 28. Jules Jeneverbes

  Jules Jeneverbes

  Maand geleden

  4:58 - Raar dat niemand bij het CDA heeft opgemerkt dat de leuzen 'Nu Doorpakken' en 'Een Nieuw Begin' volstrekt incongruent zijn. Op de CDA-website wordt duidelijk dat ook 'nu doorpakken' gericht is op beleid ná corona.

 29. DRE DOCTOR

  DRE DOCTOR

  Maand geleden

  Leuk gedaan. Beter dan het saai gedoe aan tafel. Herman van de Zandt, altijd een rustige presentator, weinig pis pas poes. Aan de kant Ivo Niehe, je plek is opgevuld.

 30. Ella B.

  Ella B.

  Maand geleden

  Leuk format dit! En goede keuze met Herman. Lekker vlot

 31. Sjors Bes

  Sjors Bes

  Maand geleden

  Tijd voor een comeback van Herman de Schermman!

  • lucas rem

   lucas rem

   24 dagen geleden

   wat wil je van hem?

 32. Licht Werker

  Licht Werker

  Maand geleden

  Waardering voor de politie.... Ik nodig iedereen uit om de beelden te bekijken hoe de politie vreedzame demonstranten de hoofden inslooegen. Hoezo, demonstreren mag. Agressie veroorzaakt Agressie. Of zo als de rellers zeiden, zei slaan ons toch ook.

  • Licht Werker

   Licht Werker

   Maand geleden

   @Robert De GrootIk vind uw mening interessant. Kunt u mij vertellen of u die mening hebt gebaseerd op ervaring, of meer op het nieuws gebracht op de commerciële media kanalen?

  • Robert De Groot

   Robert De Groot

   Maand geleden

   Er was een avondklok, en dus sowieso geen ruimte voor ´vreedzame protesten´. En veel van die demonstranten zien meestal niet dat er om hen heen andere demonstranten (of domweg adrenaline-zoekende relschoppers) helemaal niet zo vreedzaam zijn.

 33. Ginne

  Ginne

  Maand geleden

  Naja had je wat anders verwacht onder meesterbedrieger Rutte

 34. Roel van B.

  Roel van B.

  Maand geleden

  Een opmerkelijk bericht in de krant vanochtend: miljoenen kostende ‘oorlogsrenovatie’ moet onze wegen geschikt maken voor tanks. De komende jaren gaan wegen, spoorlijnen en viaducten voor honderden miljoenen euro’s op de schop om ruimte te maken voor het verplaatsen van ‘groot materieel’ door ons land. We schreven er eerder al over. Aanleiding hiervoor is een rapport van het Europees Parlement waaruit blijkt dat de Europese infrastructuur die sinds de jaren negentig is aangelegd, alleen geschikt is voor burgervoertuigen. De Europese Commissie kondigde vervolgens aan dat de infrastructuur op belangrijke punten moet worden aangepast aan het gewicht en de omvang van legervoertuigen. Als een brug bijvoorbeeld niet in staat is om het gewicht van een colonne tanks te dragen, moet er een nieuwe voor in de plaats komen. Zo moet de brug in Genua die in 2018 instortte Abrams-tanks kunnen dragen die 70 ton per stuk wegen. De Europese Commissie heeft 30 miljard euro opzijgezet voor het project. De burger draait op voor de kosten. Alarmbellen Het United States Army Europe and Africa (USAREUR-AF) wil dat er een soort militaire Schengenzone komt, waarbinnen tanks ongehinderd kunnen reizen. Vorig jaar zijn tijdens de militaire oefening Defender-Europe 20, door NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg omschreven als de grootste inzet van Amerikaanse troepen in Europa sinds het einde van de Koude Oorlog, ‘obstakels voor militaire mobiliteit’ blootgelegd. De EU moet deze ‘obstakels’ nu gaan verwijderen

  • karolis cremers

   karolis cremers

   Maand geleden

   Welke krant heb je deze tekst vandaan dan? Zowiezo lijkt het me best fijn als een brug waar ik over heen rijdt 20x meer dan een file van vrachtwagens kan dragen, hoef ik niet te stressen als ik met de auto op vakantie ga in Europese landen waar minder budget is voor infrastructuur. Ook wel fijn dat de Amerikaanse burger geld betaalt om onze infrastructuur te testen, hoeven wij dat dan ook weer niet te doen. Het gebruik van het woord "alarmbellen" geeft me een gevoel dat ik dit eng moet vinden, wat is precies het probleem?

  • Cash Converters Utrecht

   Cash Converters Utrecht

   Maand geleden

   BATTLEFIELD 2022

 35. Alexander Van De Ven

  Alexander Van De Ven

  Maand geleden

  wel over de rellen en niet over de val van het kabinet, wat 100.000 keer erger en crimineler was (bewust tegenwerken tegen de mensen waar je verantwoordelijk bent en je betalen)

 36. Thailand Condos

  Thailand Condos

  Maand geleden

  Propaganda

 37. MADimage

  MADimage

  Maand geleden

  knap gedaan, NOS pakt youtube format best goed aan. Lekker vlot en toegankelijk!

  • MADimage

   MADimage

   27 dagen geleden

   @Tech Anarchist hahahahah zou een goed boek zijn "Suske en Wiske en het politieke poppenspel." of "Harry Potter: de geheime tweede kamer" xD

  • Tech Anarchist

   Tech Anarchist

   Maand geleden

   Tuurlijk pakken ze het goed op om je te belazeren want het gaat om alles wat je geloofd. De echte crimineel Rutte is geexecuteerd in Guantanamo na samen met anderen, Beatrix,Willem Alexander, en Maxima schuldig te zijn bevonden aan misdaden tegen de menselijkheid (pedofilie, moord en mensenhandel) ze zijn allen geexecuteerd. De figuren die je ziet zijn clones, CGI, Deep fakes, of acteurs. De echte zijn dood. NOS en overige media is om je aandacht af te leiden van wat werkelijk gaande is. Altijd al gezegd dat Democraten criminelen zijn. De geest is nu uit de fles.

 38. TeTao Michel

  TeTao Michel

  Maand geleden

  We hebben geen regering maar een criminele club internationale samenzweerders.

 39. Angelotto Constancia

  Angelotto Constancia

  Maand geleden

  Niemand draag een Mondkapje erg hoor ze doen mondkapje af om op tv gezien te worden maar is geen goeie voorbeeld ,mondkapje dragen voor de tv is juist het goeie voorbeeld mensen !!

 40. Zie Antwoord Vraag 8

  Zie Antwoord Vraag 8

  Maand geleden

  beter de avondklok van 19:40 tot 19:45

  • Cash Converters Utrecht

   Cash Converters Utrecht

   Maand geleden

   En dan aangehouden worden en zeggen 'WAS?! ICH HABE DAS NICHT GEWUST!'

 41. Zie Antwoord Vraag 8

  Zie Antwoord Vraag 8

  Maand geleden

  idd ik praat de rellen ook niet goed veel zichtbare schade....maar kabinet is erger met de onzichtbare schade die ze hebben vericht........

  • nico verheul

   nico verheul

   Maand geleden

   WERELD WIDE miljoenen doden door de LOCK DOWN'S . Kijk eens op de site van stichting artsen covid colletief .

 42. Wendy Waltman

  Wendy Waltman

  Maand geleden

  Waarom hoor je niets bij nos rtl en sbs over vaccin doden en ernstige bijwerkingen van de vaccins? En waarom zien we ook niets over de wereldwijde grote demonstraties???

  • nico verheul

   nico verheul

   Maand geleden

   Hypotheek werkers , MSM kranten in handen van 2 belgen , zij beslissen , met EU geld ons geld dus . THE GREAT RESET + BIULD BACK BETTER .

 43. SkullNerd

  SkullNerd

  Maand geleden

  Waarom kunnen die wat jongere mensen die normaal die NLcameras videotjes maken dit niet presenteren ipv deze saaie mensen?

 44. The Boudica 2.0

  The Boudica 2.0

  Maand geleden

  Obermeister Rutte:" Heeft niets te maken met strijden voor vrijheid." Waarom waren er dan geen rellen in 2020? Rellen ontstaan niet zomaar, hoor......

 45. Nick Romeo lemniscat Rijnberg

  Nick Romeo lemniscat Rijnberg

  Maand geleden

  Nou ze gaan de verkiezingen 🗳 gerust een jaartje tegen houden kunnen lekker blijven zitten 😏

 46. Roos

  Roos

  Maand geleden

  Onder dwang word de mensheid een gentherapie ingespoten bij wijze van experiment.. Josef Mengele is berecht voor dergelijke zaken En weer sluiten we onze ogen. .De tien punten van de Code van Neurenberg Hierbij een vertaling van de volledige tekst van de Code van Neurenberg zoals vastgelegd in de uitspraak van het Artsenproces: De vrijwillige toestemming van de proefpersoon is absoluut noodzakelijk Dit betekent dat betrokken persoon wettelijk bevoegd moet zijn om toestemming te geven; in staat moet zijn zijn of haar vrije keuze te maken zonder tussenkomst van enig geweld, fraude, misleiding, of enige andere vorm van beperking of dwang; en moet voldoende kennis en begrip hebben van het betreffende onderwerp zodat hij of zij in staat is een onderbouwde keuze te maken. Dit laatste vereist dat voordat de proefpersoon zijn of haar keuze kan bevestigen duidelijk gemaakt moeten worden de aard, duur en doel van het experiment ; de methode en middelen waarmee het uitgevoerd worden; alle te redelijkerwijs te verwachten ongemakken en risico's; en de gevolgen voor de gezondheid of de persoon die mogelijk deel zal nemen aan het experiment. De plicht en de verantwoordelijkheid voor het vaststellen van de kwaliteit van de toestemming ligt bij de persoon die het experiment initieert, aanstuurt of eraan deelneemt. Dit is een persoonlijke plicht en verantwoordelijkheid die niet ongestraft overgedragen kan worden aan een ander. Het experiment moet zo ontworpen zijn dat het vruchtbare resultaten oplevert voor de samenleving, die niet met andere methoden of middelen te behalen zijn, en niet willekeurig en onnodig van aard. Het experiment moet zo ontworpen zijn en gebaseerd zijn op de resultaten van dierproeven en kennis van de natuurlijke geschiedenis van de ziekte of een ander onderzocht probleem, zodanig dat de verwachte resultaten de uitvoering van het experiment rechtvaardigen. Het experiment moet zo uitgevoerd worden dat alle onnodige fysieke en mentale leed en letsel voorkomen worden. Een experiment moet niet worden uitgevoerd wanneer er a priori reden is om ervan uit te gaan dat overlijden of een handicap het gevolg zullen zijn; behalve misschien in het geval dat de uitvoerende artsen zelf ook als proefpersoon dienen. Het met het experiment genomen risico moet nooit groter zijn dan het humanitaire belang van het probleem dat het experiment moet oplossen. Degelijke voorbereidingen moeten worden getroffen, en adequate voorzieningen moeten worden aangeboden om de proefpersoon te beschermen tegen mogelijk letsel, handicaps of overlijden. Het experiment moet alleen worden uitgevoerd door wetenschappelijk gekwalificeerde personen. De hoogste graad van vaardigheid en zorg moeten worden vereist van de personen die het experiment leiden of uitvoeren, in alle stadia van het experiment. Gedurende de gehele loop van het experiment moet het de proefpersoon vrij staan om het experiment ten einde te brengen als hij of zij een fysieke of mentale staat heeft bereikt waardoor voortzetten van het experiment hem of haar onmogelijk lijkt. Gedurende de gehele loop van het experiment moet de verantwoordelijke wetenschapper voorbereid zijn het experiment te staken, in ieder willekeurig stadium, als hij of zij reden heeft om aan te nemen, met gebruik van het gezond verstand, de superieure vaardigheid en het zorgvuldig oordeel dat van hem of haar vereist wordt, dat voortzetting van het experiment zal leiden tot letsel, handicaps of overlijden van de proefpersoon.

  • Emerin

   Emerin

   Maand geleden

   @SniperR2D2 // Nick Hey, niet iedereen heeft zijn peuterspeelzaal niet afgemaakt.

  • nico verheul

   nico verheul

   Maand geleden

   Delen mensen .

  • nico verheul

   nico verheul

   Maand geleden

   @SniperR2D2 // Nick Ja ik en ik ga het delen.

  • Roos

   Roos

   Maand geleden

   @SniperR2D2 // Nick als je leven, of die van je dierbaren je lief is wel.

  • SniperR2D2 // Nick

   SniperR2D2 // Nick

   Maand geleden

   Verwacht je dat iemand dit gaat lezen?

 47. Leendert Weggeman

  Leendert Weggeman

  Maand geleden

  Titel gestolen van kees boonmans.

 48. R S

  R S

  Maand geleden

  PvdA een van de grote partijen hahaha...

  • 8Trayer8

   8Trayer8

   15 dagen geleden

   Volgens mij nog wel top 3 qua leden.

  • lucas rem

   lucas rem

   24 dagen geleden

   de grote partijen, in de US, dat Europa is gewoon een rommeltje... lokaal gaan stemmen nog?

  • Marnix Broersma

   Marnix Broersma

   Maand geleden

   @Tech Anarchist huh

  • Tech Anarchist

   Tech Anarchist

   Maand geleden

   De echte crimineel Rutte is geexecuteerd in Guantanamo na samen met anderen, Beatrix,Willem Alexander, en Maxima schuldig te zijn bevonden aan misdaden tegen de menselijkheid (pedofilie, moord en mensenhandel) ze zijn allen geexecuteerd. De figuren die je ziet zijn clones, CGI, Deep fakes, of acteurs. De echte zijn dood. NOS en overige media is om je aandacht af te leiden van wat werkelijk gaande is. Altijd al gezegd dat Democraten criminelen zijn. De geest is nu uit de fles.

  • Daan P

   Daan P

   Maand geleden

   pvda groenlinks en denk . de nieuwe regering

 49. Auke Stuij

  Auke Stuij

  Maand geleden

  10 min genieten❤️

 50. Jacques Kranenveld

  Jacques Kranenveld

  Maand geleden

  Leuk en informatief! Hoe kom ik aan zo’n NOS paraplu! Ik ga er wel mee lopen hoor!

 51. Robin besselink

  Robin besselink

  Maand geleden

  belachelijk en stom dat op afstand gepraat , hou daar mee op

 52. SUPER SAIYEN NIGGLET

  SUPER SAIYEN NIGGLET

  Maand geleden

  Stemmen? digitaal sjoemelen zeker!!! geloof er geen zak van!!

  • SUPER SAIYEN NIGGLET

   SUPER SAIYEN NIGGLET

   Maand geleden

   @W Kromhout Rutte 1, 2 , 3, 4, en jij bent krom daar hoef ik niks aan toe te voegen

  • W Kromhout

   W Kromhout

   Maand geleden

   Als je het niet geloofd zou je stemmen kunnen gaan tellen, ze zoeken volgens mij nog steeds vrijwilligers

 53. Wolf

  Wolf

  Maand geleden

  Alsjeblieft hugo de jongen doet ook maar zijn werk hij werkt 1 jaar lang 24 7 en wij maar op hem klagen doe het lekker zelf als mensen het beter kunnen

 54. Rinke Xiaomi

  Rinke Xiaomi

  Maand geleden

  Beetje het niveau van Koffietijd dit. Volgende keer de paraplu's maar laten staan en minder emmeren over het weer. Zoals benoemd mag het zeker wel wat kritischer en to the point.

 55. enoch7th adam1st

  enoch7th adam1st

  Maand geleden

  Dit veeg je nooit meer schoon en ik zal iedereen dat in herinnering brengen.

 56. Gerie Veen

  Gerie Veen

  Maand geleden

  Angst, paranoia en paniek, voor uw dagelijkse portie ellende kunt u altijd rekenen op NPO nepnieuws!, dat met belastinggeld betaald!

 57. TanteFrank

  TanteFrank

  Maand geleden

  De campagne- en formatie vlogs waren leuker

 58. Petra Wolff

  Petra Wolff

  Maand geleden

  Leuk

 59. Dieter S

  Dieter S

  Maand geleden

  Criminele overheden, criminele media, niets nieuws. NOS is net als ZDF en ARD in Duitsland, Fakenews stations, je moet ze niet aanzetten.

  • Tech Anarchist

   Tech Anarchist

   Maand geleden

   De echte crimineel Rutte is geexecuteerd in Guantanamo na samen met anderen, Beatrix,Willem Alexander, en Maxima schuldig te zijn bevonden aan misdaden tegen de menselijkheid (pedofilie, moord en mensenhandel) ze zijn allen geexecuteerd. De figuren die je ziet zijn clones, CGI, Deep fakes, of acteurs. De echte zijn dood. NOS en overige media is om je aandacht af te leiden van wat werkelijk gaande is. Altijd al gezegd dat Democraten criminelen zijn. De geest is nu uit de fles.

 60. Francois Geelen

  Francois Geelen

  Maand geleden

  Leuker dan tv, jammer dat er geen aandacht is voor de meest spectakulaire partij Volt.

 61. Martin willemse

  Martin willemse

  Maand geleden

  Corona avondklok contra productief, R0 nu 30-1-2021 0,75 een week geleden 0,7

 62. Q the man 1

  Q the man 1

  Maand geleden

  Leukk!!

 63. Rens van de Plas

  Rens van de Plas

  Maand geleden

  Leuk, jongens! Doet me een beetje denken aan de formatievlogs van een paar jaar terug. Goed trio.

 64. Enrico Schwartz

  Enrico Schwartz

  Maand geleden

  De Krakersrellen in 1980 in Amsterdam, de demonstranten allemaal criminelen, nu ook aktief in Justitie/Zorg. Mensen die meer dan 50.000 euro per jaar achterover drukken zijn criminelen. Mensen die witwassen bij de ING zijn criminelen. De mensen achter het Dieselschandaal zijn criminelen. Maar die komen meestal met een geldboete ervan af die ze eerst veelvuldig verdienen. Ik stop er maar mee, ik richt een partij op de SGN. De N staat niet voor de NOS.

 65. Sammert Koeli

  Sammert Koeli

  Maand geleden

  NOS sowieso - heel veel

 66. Fight For Freedom

  Fight For Freedom

  Maand geleden

  de staatspropaganda omroep NOS zal er alles aandoen om de VVD aan de macht te helpen via pro-vvd PR!!

  • nico verheul

   nico verheul

   Maand geleden

   Kom niet aan hun geld . Oh ja ze hebben pas nog opslag gehad . MSM

 67. Dave Stork

  Dave Stork

  Maand geleden

  Ha, liep toevallig langs toen jullie met opnames bezig waren. Vroeg mij al af waarvoor dat was. Leuke losse format!

 68. Elias Marseille

  Elias Marseille

  Maand geleden

  lekker snelle edit!

 69. cikif

  cikif

  Maand geleden

  Elon Musk discussing with his friends... stuff. Gosh I do not understand anything. Wish I could.

 70. Peter Werker

  Peter Werker

  Maand geleden

  huh "verzetten",...betekent toch gewoon tegen zijn en zo je uitten in de kamer als politieke partij ?

  • Peter Werker

   Peter Werker

   Maand geleden

   @Rens van de Plas Je kunt er van alles aan vast knopen in welk context dan ook, voor zover ik het lees is het politiek bedoeld. Wat er gebeurd is is vreselijk, ik denk en/of weet wel zeker dat de "rel schoppers" met of zonder de betreffende anders bedoelde worden hun ding wel gedaan zouden hebben ?

  • Rens van de Plas

   Rens van de Plas

   Maand geleden

   Ja, maar relschoppers kunnen zich ook gesterkt voelen in hun gedrag als een partij, zeker op een avond waarop er al veel rellen zijn, zegt zich te verzetten tegen een maatregel. Als FVD zich in diezelfde tweet tegen de rellen had uitgesproken had ik het een ander verhaal gevonden, maar relschoppers kunnen deze tweet van FVD helaas gewoon in hun voordeel gebruiken.

 71. Thijs TS

  Thijs TS

  Maand geleden

  Top serie!

 72. Lars Je

  Lars Je

  Maand geleden

  Wel interessante video. Wel een beetje lastig te verstaan af en toe.

 73. Meine Postma

  Meine Postma

  Maand geleden

  Ik ben de brabanders en limburgers in de politiek ook een beetje zat. Tijd voor no-nonsens aanpak.

  • Meine Postma

   Meine Postma

   Maand geleden

   @Clown World Ik denk van wel. Zodra ze dit implementeren komt alles goed. Geen slappe verhalen meer.

  • Clown World

   Clown World

   Maand geleden

   @Meine Postma ik zou zeggen kaart het aan bij de NL politiek :p Misschien ben je wel een top oplossing op het spoor

  • Meine Postma

   Meine Postma

   Maand geleden

   @Clown World Daarom pleit ik voor Noord-Oost Nederland hihihi

  • Clown World

   Clown World

   Maand geleden

   Wordt alleen maar erger met zo'n randstedelijke Halsema hahaha.

 74. Meine Postma

  Meine Postma

  Maand geleden

  Een beetje kritischer zou wel mogen. Meer diepgang. Dit is meer Haagse kliek, ik bedoel de "journalisten" horen ook bij de kliek. Dit is een probleem.

  • Meine Postma

   Meine Postma

   Maand geleden

   @Tech Anarchist Zoek even contact met je huisarts voor een doorverwijzing naar een psychiater. Je zit in een psychose!

  • Tech Anarchist

   Tech Anarchist

   Maand geleden

   Politici is ook een probleem waar de media altijd bezig is die van on af te schermen. De echte crimineel Rutte is geexecuteerd in Guantanamo na samen met anderen, Beatrix,Willem Alexander, en Maxima schuldig te zijn bevonden aan misdaden tegen de menselijkheid (pedofilie, moord en mensenhandel) ze zijn allen geexecuteerd. De figuren die je ziet zijn clones, CGI, Deep fakes, of acteurs. De echte zijn dood.NOS en overige media is om je aandacht af te leiden van wat werkelijk gaande is. Altijd al gezegd dat Democraten criminelen zijn. De geest is nu uit de fles.

 75. Stannie Stan

  Stannie Stan

  Maand geleden

  Joh, wat leef ik met een stel idiote complot denkers in dit land.

  • The Boudica 2.0

   The Boudica 2.0

   Maand geleden

   Stannie, En IK met een stel onderdanige, willoze, kruiperige, gezagsgetrouwe, gehersenspoelde STAATSSLAVEN......

  • corona dog

   corona dog

   Maand geleden

   @Stannie Stan Toppunt van naiviteit. Slaap zacht lieverd

  • Stannie Stan

   Stannie Stan

   Maand geleden

   Maak je niet zo druk t komt wel weer goed

  • corona dog

   corona dog

   Maand geleden

   Hoi Stan. Slimme opmerking van een bank journalist

 76. jeroen

  jeroen

  Maand geleden

  nou nat dat quasilollige intro heb ik al gegeten en gedronken

 77. corona dog

  corona dog

  Maand geleden

  Aleen de bank hangende TV journalist geloofd nog in julie propaganda!

 78. Roy BM

  Roy BM

  Maand geleden

  Een nieuw begin, build back better

  • corona dog

   corona dog

   Maand geleden

   @Rinke Xiaomi de corona dogs, dat zijn wij.

  • Rinke Xiaomi

   Rinke Xiaomi

   Maand geleden

   @corona dog Dooie hondjes kunnen ook niet blaffen

  • corona dog

   corona dog

   Maand geleden

   Roy, dooie vogeltjes kunnen niet vliegen.

 79. corona dog

  corona dog

  Maand geleden

  Het vuccin is geen vuccin. Het is een experimentele gen therapie. Dat is de juiste omschrijving!

  • nico verheul

   nico verheul

   Maand geleden

   En ben je nog komen kijken naar je duimpje om hoog , was een ongelukje dani SORRY .

  • nico verheul

   nico verheul

   Maand geleden

   @Daniël Hemmen Ring TRING 5 voor 12 opstaan Dani.

  • corona dog

   corona dog

   Maand geleden

   @Daniël Hemmen De juiste omschrijving is experimentele gen therapie! Het is dus geen vuccin. Stop met de bank hangende TV journalist uit te hangen en ga op onderzoek uit naar deze virus "gold rush".

  • Daniël Hemmen

   Daniël Hemmen

   Maand geleden

   Nietes

 80. corona dog

  corona dog

  Maand geleden

  De hele cojona business is gepatenteerd. De ziekte, het virus en de detectie van het virus. Alemaal gepatenteerd!

  • NLWerner

   NLWerner

   Maand geleden

   @The Boudica 2.0 wanneer ik hem zie zal ik hem zeker begroeten. Doei.

  • Hans de Vries

   Hans de Vries

   Maand geleden

   @The Boudica 2.0 Volgens mij is jumping to conclusions op basis van 1 gekscherend zinnetje dat eerder 😁

  • Karel de Kale

   Karel de Kale

   Maand geleden

   @The Boudica 2.0 Niet slechts de kranten: Lees de christelijke versie van de Protocollen: Waters flowing eastward-L.Fry

  • The Boudica 2.0

   The Boudica 2.0

   Maand geleden

   @Jacques Kranenveld , Wéér zo'n kortzichtige reactie. Doe eens waarlijk onderzoek naar WIE alle kranten in bezit heeft.......

  • The Boudica 2.0

   The Boudica 2.0

   Maand geleden

   @Jacques Kranenveld , En uit uw reactie maak ik op, dat u lijdt aan geestelijke luiheid en kortzichtigheid.......

 81. corona dog

  corona dog

  Maand geleden

  Geweldig werk geleverd door de romeo,s! Staan prachtig op camera!

 82. corona dog

  corona dog

  Maand geleden

  I_v_e_r_m_a_c_t_i_n_e en u krijgt geen covid!

  • Tech Anarchist

   Tech Anarchist

   Maand geleden

   Corona is afleidingsprotocol voor: De echte crimineel Mark Rutte is geexecuteerd in Guantanamo na samen met anderen, Beatrix,Willem Alexander, en Maxima schuldig te zijn bevonden aan misdaden tegen de menselijkheid (pedofilie, moord en mensenhandel) ze zijn allen geexecuteerd. De figuren die je ziet zijn clones, CGI, Deep fakes, of acteurs. De echte zijn dood. NOS en overige media is om je aandacht af te leiden van wat werkelijk gaande is. Altijd al gezegd dat Democraten criminelen zijn. De geest is nu uit de fles.

  • J.S. Westdijk

   J.S. Westdijk

   Maand geleden

   a = e

 83. corona dog

  corona dog

  Maand geleden

  US 7279327 US 7220852 US 7776521 De hele corona business is gepatenteerd. De ziekte, het virus en de detectie van het virus. Dus corona moet dus man made zijn, anders kan men geen patent er op aanvragen. Voor mij geen experimentele gen therapie. Ik laat mijn imuumsysteem het werk doen. Ik heb 99,97% kans dat Ik het overleef. En voor de ouderen en zwakkeren hebben we I_v_e_r_m_a_c_t_i_n_e. Waneer men deze goedkope drug neemt word men niet ziek

 84. martijndatbenik

  martijndatbenik

  Maand geleden

  herman van der zand

Volgende